Legit

360° video of fotografie

360° is dichterbij dan je denkt

In deze ingewikkelde tijden wordt veel gevraagd van het innovatieve vermogen van ondernemers. Mensen zijn meer dan ooit aan huis gebonden en hierdoor wenden veel mensen zich sneller tot het internet in plaats van dat zij een fysiek bezoek aan een winkel of bedrijf brengen. Met behulp van 360° video en fotografie kun je hier perfect op anticiperen en daarmee je bedrijf op een unieke wijze presenteren, nu en in de toekomst.
360° wordt ondersteunt door website browsers, YouTube en Facebook.

Virtual Tour

De concurrentie is moordend en dus is het voor jou als ondernemer ontzettend lastig je te onderscheiden van andere bedrijven. Andersom geldt hetzelfde voor potentiële klanten; voor hen is het tegenwoordig enorm moeilijk een keuze te maken uit het gigantische aanbod. En hoe zorg je er dan voor dat juist jouw bedrijf er tussenuit springt? Een 360° Virtual Tour is het antwoord! Aan de hand hiervan wordt het voor potentiële klanten namelijk mogelijk om jouw locatie te ervaren zonder er fysiek naar af te moeten reizen. Daarnaast biedt het een unieke gelegenheid om je potentiële klanten op een interactieve manier kennis te laten nemen van jouw producten, diensten en/of werknemers. Dit wekt vertrouwen en zet je bedrijf gegarandeerd een stap hoger op de ladder!

Voorbeeld Virtual Tour

De Interactieve mogelijkheden van een 360° camera

Bied een uniek kijkje bij jou in de keuken en laat online bezoekers letterlijk over de schouders van je medewerkers meekijken terwijl zij aan het werk zijn. Een 360° video is zoals elke andere video, maar verschilt in één belangrijk aspect; de toeschouwer kan op elk moment van de video om zich heen kijken! Een bijzondere belevenis voor de bezoeker en de ideale kans om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten! Hetzelfde geldt voor een 360° foto, ook hierin kan de bezoeker volledig rondom kijken.

Vraag vrijblijvend een brochure aan

Legit Creative Agency | Marketing bureau Leiden Home » 360° video of fotografie
Dot the i's
and cross
the t's

Legit agency

Breestraat 113
2311 CL Leiden