Legit

Creative Agency

Wie zijn wij?

Legit is een full-service marketingbureau met ruim 20 jaar ervaring in marketing & communicatie. We bieden diensten als branding, copywriting, video- en fotografie, webdesign, social content en meer. Creativiteit loopt als een rode draad door ons werk. We zijn graag creatief bezig en dat levert mooi werk op. Maar functionaliteit en resultaten behalen zijn natuurlijk evenwel belangrijk. Door te experimenteren, ons te verdiepen in uw bedrijf, informatie te verzamelen en last but not least: door de creatieve pet op te zetten komen wij tot innovatieve oplossingen en verliezen daarbij de wensen en behoeften van uw bedrijf nooit uit het oog.

Hoe Legit is ontstaan

Het Butterfly Effect van één visitekaartje

Daar waar Het Marketing Café en Buro Azeta voorheen nog twee onbekenden van elkaar waren, zijn in 2014 de krachten succesvol gebonden. In dit jaar liepen Niels Vreeling en Lawrence Armitage elkaar tegen het lijf op een netwerkborrel. Bij het gezellig nuttigen van een drankje raakten de twee met elkaar aan de praat en wisselden ze visitekaartjes uit. Dit bleek niet zonder slag of stoot, want Niels – eigenaar van het toenmalige Buro Azeta – had het één en ander aan te merken op de ‘looks’ van het kaartje van Lawrence. Een afspraak voor een nieuw ontwerp was snel gemaakt. Beide kwamen tijdens dit gesprek al snel tot het besef dat ze samen sterker zouden staan dan individueel en besloten daarom op gezamenlijke voet verder te gaan. Krachtige grafische vormgeving gecombineerd met creatieve marketing bleek een gouden formule. Met Gangetje5 werd de samenwerking definitief beklonken.

Inmiddels zijn we een verhuizing naar een mooi historisch pand in de Breestraat in Leiden verder, hebben wij ons personeelsbestand flink uitgebreid en is onze naam gewijzigd naar Legit Creative Agency.

Legit Creative Agency | Marketing bureau Leiden Home » Creative Agency
Dot the i's
and cross
the t's

Legit agency

Breestraat 113
2311 CL Leiden