That's Legit
loading...
Identity, Print, Video

Verantwoorde vormgeving van de digitale samenleving.

ECP

ECP

“Samen naar een verantwoorde vormgeving van onze digitaliserende samenleving. Met een digitaliserende samenleving is een verantwoorde vormgeving van informatie steeds belangrijker.” Aldus de visie van het Electronic Commerce Platform Nederland (ECP). Vele noemenswaardige namen staan aangesloten bij het platform, denk daarbij aan de Albert Heijn, eBay, Google, Facebook en Rabobank.


Drukwerk

Drukwerk

Drukwerk

ECP

Modernisering van drukwerk en huisstijl

Sinds 2020 werken wij voor ECP en denken we samen na over strategieën om de identiteit van het platform stapsgewijs verder te moderniseren.

De eerste opdracht die wij voor ECP deden was het het ontwerp van het Jaarplan 2020; een vouwfolder waarin ECP terugblikt op het afgelopen jaar en tegelijkertijd aankomende evenementen en nieuwe ontwikkelingen presenteert. Deze folder was het startschot voor vele andere opdrachten.


ECP

Huisstijlhandboek

Met het ECP huisstijlhandboek worden de richtlijnen en regels vastgelegd voor het toepassen van de ECP huisstijl. Denk hierbij aan richtlijnen voor logogebruik, kleurwaarden en typografie. Met dit handboek heeft Legit de kaders en bouwstenen van de huisstijl beschreven en de gewenste uitstraling en sfeer voor elk type communicatiemiddel vastgelegd. Verder biedt dit handboek een overzicht van de huisstijldragers en behandelt de belangrijkste do’s & don’t met betrekking tot de toepassing ervan.

VIEW
CLOSE