That's Legit
loading...
About us

Creative Agency

TEAM

Je hebt er een
paar collega's bij

Legit is een full-service marketingbureau voor lokale, landelijke en internationale brands. Kies je voor Legit, dan kies je voor een bureau met ervaring, kennis en toewijding. Wij laten jouw brand beter presteren en communiceren. Via social media, websites, webinars, magazines, promovideo’s of een nieuwe identiteit. Daarbij zijn wij niet alleen je uitvoerder, maar ook je sparringpartner en bonuscollega’s. Een gespecialiseerd team van doorgewinterde professionals staat voor je klaar om zich over jouw marketing en communicatie te buigen. Daarbij kijken we niet naar losse oplossingen, maar naar een totaaloplossing. We denken met je mee en denken vooruit. Aanpakken en doorpakken. Samen zetten we de volgende stap.

Onze diensten

Branding Agency

Brand Identity

Naam, logo, huisstijl en tekstuele onderbouwing. Een visuele vertegenwoordiging van de missie, visie en doelstellingen van jouw bedrijf, inclusief creatieve verantwoording.

Printed Matters

Het verzorgen en ontzorgen bij de inkoop van communicatiemiddelen, waarbij DTP-werkzaamheden, inkoopproces, en de kwaliteitscontrole van het eindproduct volledig uit handen wordt genomen.

Rent a marketeer

Jouw marketing naar een hoger plan tillen? Rent a Marketeer! Een compleet marketingpakket afgestemd op de wensen en behoeften van jouw merk, bedrijf en/of product.

360° Virtual Tours

Een interactieve kennismaking met jouw bedrijf of organisatie. Met behulp van 360° video en fotografie geef je een uniek kijkje bij jou in de keuken.

Content Creation

Visuele aandachtstrekkers die direct in het oog springen, gegenereerd aan de hand van fotografie, video en de grafische bewerking daarvan.

Web Development

Het grafisch ontwerpen en de ontwikkeling van nieuwe websites, dan wel het inrichten van webshops, zowel tekstueel als visueel.

je hebt er een paar collega's bij

Team Legit.

Lawrence Armitage

Strategic & Marketing Director - Organisatorisch wonder, een echte regelaar en kan zich perfect in de klant verplaatsen. Denkt niet in problemen, maar uitdagingen. Slaat graag spijkers met koppen en heeft voor elk gat een spijker. De vliegende keep met de aanvoerdersband om zijn arm. Weet wat er nodig is om een wedstrijd te winnen.

Niels Vreeling

Creative & Account Director - Snel, ervaren, creatief, toegewijd, een doener en doorpakker. Ziet als er haken en ogen zijn en breit het weer recht. Ook wel onze patron. Spreekt met zijn hart op zijn tong en zegt waar het op staat. Weet precies op welke momenten er aan welke touwtjes getrokken moet worden.

Lisanne van Helten

Account Manager & Sales – Enthousiast, sociaal, betrokken en een tikkeltje eigenwijs. Afgestudeerd veiligheidsexpert met 8 jaar ervaring op account. Gespecialiseerd in het oplossen van gecompliceerde communicatiezaken en scherpzinnig speurder naar nieuwe marketingkansen. Onze hoofdinspecteur op jacht naar nieuwe relaties.

Veerle Aalbers

Project Manager – Gestructureerd, vastberaden en altijd positief. Sportieveling die van project management haar work(out) heeft gemaakt. Vrolijke Bourgondiër die de hutenkäse, komkommer, tomaat en pesto niet van haar brood laat eten. Bij Veerle zit het glas altijd halfvol, bij voorkeur met een blond biertje.

Roy Riethoven

Art Director - Technisch, ambivert en vingervlug. Wordt ook wel de Lucky Luke van het toetsenbord genoemd. Struint de digitale prairies af naar nieuwe vernuftigheden en kan concepten razendsnel vertalen naar een gelikt eindproduct. Vrijwel altijd een schot in de roos.

Nina Law

Grafisch Vormgever - IJverig, empatisch en soms een tikkeltje eigenwijs. Een studiotopper met een scherp oog voor detail. Maakt branding die in het oog springt en winnende ontwerpen die scherp op het netvlies blijven staan. Heeft een passie voor illustreren en fotograferen en dat zie je terug in haar creaties.

Jelle van Leeuwen

Grafisch Vormgever - Rustig, ruimdenkend en down to earth. Een nuchtere persoonlijkheid die stevig in zijn sneakers staat. Die overigens bijzonder kleurrijk en gevarieerd zijn. Evenals het grafische werk dat hij uit zijn toetsenbord stampt. Een job als vormgever bij Legit zit ‘m als gegoten.

Roy Nicolai

Creative & Copy - Heeft een ingebouwde spellingscontrole, grammaticaal richtingsgevoel en is een creatieve aanwinst binnen het studioteam. Tovert met taal en gaat als een marketingkameleon te werk. Gaat geen uitdaging uit de weg.

Rogier Schoenmaker

<title> Web Developer </title> – Vrolijk, bescheiden en zorgvuldig. Kan lezen en schrijven met JavaScript en WordPress is zijn domein.nl. Back-end boekenwurm die html-codes verslindt en front-end ontwikkelaar die bij ons helemaal in zijn CSS-element is. Nieuwe Legit-website nodig? Roger that!

VIEW
CLOSE