That's Legit
loading...
About us

Creative Agency

TEAM

Een design
met een idee

Bij Legit gaan wij nooit ‘zomaar’ aan de slag. Wij pakken iedere klus methodisch en systematisch aan en dat begint bij de oriëntatiefase waarin wij research doen naar jouw bedrijf. Daar waar nodig betrekken wij jou als klant hierbij. Jij bent per slot van rekening de professional in je eigen vakgebied. Pas nadat wij alles van begin tot einde inzichtelijk hebben, gaan wij aan de slag met het ontwerp van jouw vraagstuk. Dit zal resulteren in een presentatie met grafische en tekstuele content, waarbij wij de gemaakte keuzes toelichten en verantwoorden. Natuurlijk geldt altijd; wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!

Onze diensten

Branding Agency

Brand Identity

Naam, logo, huisstijl en tekstuele onderbouwing. Een visuele vertegenwoordiging van de missie, visie en doelstellingen van jouw bedrijf, inclusief creatieve verantwoording.

Printed Matters

Het verzorgen en ontzorgen bij de inkoop van communicatiemiddelen, waarbij DTP-werkzaamheden, inkoopproces, en de kwaliteitscontrole van het eindproduct volledig uit handen wordt genomen.

Rent-a-marketeer

Jouw marketing wordt door ons volledig uit handen genomen. Voor elke gewenste periode, met de inzet van de juiste expertise voor een vast bedrag per maand.

360° Virtual Tours

Een interactieve kennismaking met jouw bedrijf of organisatie. Met behulp van 360° video en fotografie geef je een uniek kijkje bij jou in de keuken.

Content Creation

Visuele aandachtstrekkers die direct in het oog springen, gegenereerd aan de hand van fotografie, video en de grafische bewerking daarvan.

Web Development

Het grafisch ontwerpen en de ontwikkeling van nieuwe websites, dan wel het inrichten van webshops, zowel tekstueel als visueel.

je hebt er een paar collega's bij

Team Legit.

Lawrence Armitage

Strategic & Marketing Director - Organisatorisch wonder, een echte regelaar en kan zich perfect in de klant verplaatsen. Denkt niet in problemen, maar uitdagingen. Slaat graag spijkers met koppen en heeft voor elk gat een spijker. De vliegende keep met de aanvoerdersband om zijn arm. Weet wat er nodig is om een wedstrijd te winnen.

Niels Vreeling

Creative & Account Director - Snel, ervaren, creatief, toegewijd, een doener en doorpakker. Ziet als er haken en ogen zijn en breit het weer recht. Ook wel onze patron. Spreekt met zijn hart op zijn tong en zegt waar het op staat. Weet precies op welke momenten er aan welke touwtjes getrokken moet worden.

Annick Verbaas

Account / Project Manager - Sociaal, assertief, gestructureerd en energiek. Staat op kantoor nooit in haar vrij, maar werkt altijd in de zesde versnelling. Beschikt over een organisatorisch arendsoog, heeft altijd oor naar nieuwe uitdagende projecten en voelt feilloos aan waar de klant blij van wordt. Dol op het maken van lijstjes.

Sophie Edixhoven

Account / Project Manager - Energiek, attent, opgewekt en vastberaden. Onze Épagneul Breton die niet meer los laat als ze ergens haar tanden in heeft gezet. Stuiterbal in hart en nieren en ons zonnetje in huis. Heeft een fijne uitstraling, straalt uit in haar werk en heeft een warme persoonlijkheid.

Roy Riethoven

Art Director - Technisch, ambivert en vingervlug. Wordt ook wel de Lucky Luke van het toetsenbord genoemd. Struint de digitale prairies af naar nieuwe vernuftigheden en kan concepten razendsnel vertalen naar een gelikt eindproduct. Vrijwel altijd een schot in de roos.

Joosje Bosch

Creative Designer - Artistiek, creatief en onbevangen. Durft buiten de lijntjes te kleuren en maakt anders de tekening zelf. Wordt ook wel de illustrator genoemd. De Leidse hands-on mentaliteit en haar levendige geest leiden tot de meest verrassende creaties.

Roy Nicolai

Creative & Copy - Heeft een ingebouwde spellingscontrole, grammaticaal richtingsgevoel en is een creatieve aanwinst binnen het studioteam. Tovert met taal en gaat als een marketingkameleon te werk. Gaat geen uitdaging uit de weg.

Jelle Bentveld

Junior Copy Writer - Adrem, grappig en een echte storyteller. Heeft de tongval van Jort Kelder en de verhalen van Jochem Meijer. Schudt de woordspelingen uit zijn mouw en weet zijn collega’s elke ochtend wakker te schudden met een pakkende binnenkomer.

Kors Spoelstra

Graphic Designer - Leergierig, relaxt en volhardend. Beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen en komt met de meest creatieve uitspattingen. Woont in Leiden-west, maar had evengoed zijn roots in Curaçao kunnen hebben. Bo por papia Papiamentu?

Roeland Fris

Online & Content marketing - Communicatief vaardig, enthousiast en gretig. Wil ontzettend graag leren en is continu bezig met zijn ontwikkeling. Heeft geen 9-tot-5-mentaliteit, maar gaat pas weg als het werk volledig af is. Een ware marketingkanjer in wording.

Loïs Steenbeek

Online & Content marketing - Vlot, voortvarend en vastberaden. Een echte winnaar op de atletiekbaan en een winnaar achter de computer. Legt de lat hoog voor zichzelf en geen horde is haar te hoog. Fully focused van start tot finish en heeft een indrukwekkende eindsprint in de vingers. Een absolute marketingkampioen.

VIEW
CLOSE