That's Legit
loading...
About us

Creative Agency

TEAM

Je hebt er een
paar collega's bij

Legit is een full-service marketingbureau voor lokale, landelijke en internationale brands. Kies je voor Legit, dan kies je voor een bureau met ervaring, kennis en toewijding. Wij laten jouw brand beter presteren en communiceren. Via social media, websites, webinars, magazines, promovideo’s of een nieuwe identiteit. Daarbij zijn wij niet alleen je uitvoerder, maar ook je sparringpartner en bonuscollega’s. Een gespecialiseerd team van doorgewinterde professionals staat voor je klaar om zich over jouw marketing en communicatie te buigen. Daarbij kijken we niet naar losse oplossingen, maar naar een totaaloplossing. We denken met je mee en denken vooruit. Aanpakken en doorpakken. Samen zetten we de volgende stap.

Onze diensten

Branding Agency

Brand Identity

Naam, logo, huisstijl en tekstuele onderbouwing. Een visuele vertegenwoordiging van de missie, visie en doelstellingen van jouw bedrijf, inclusief creatieve verantwoording.

Printed Matters

Het verzorgen en ontzorgen bij de inkoop van communicatiemiddelen, waarbij DTP-werkzaamheden, inkoopproces, en de kwaliteitscontrole van het eindproduct volledig uit handen wordt genomen.

Rent a marketeer

Jouw marketing naar een hoger plan tillen? Rent a Marketeer! Een compleet marketingpakket afgestemd op de wensen en behoeften van jouw merk, bedrijf en/of product.

360° Virtual Tours

Een interactieve kennismaking met jouw bedrijf of organisatie. Met behulp van 360° video en fotografie geef je een uniek kijkje bij jou in de keuken.

Content Creation

Visuele aandachtstrekkers die direct in het oog springen, gegenereerd aan de hand van fotografie, video en de grafische bewerking daarvan.

Web Development

Het grafisch ontwerpen en de ontwikkeling van nieuwe websites, dan wel het inrichten van webshops, zowel tekstueel als visueel.

je hebt er een paar collega's bij

Team Legit.

Lawrence Armitage

Strategic & Marketing Director - Organisatorisch wonder, een echte regelaar en kan zich perfect in de klant verplaatsen. Denkt niet in problemen, maar uitdagingen. Slaat graag spijkers met koppen en heeft voor elk gat een spijker. De vliegende keep met de aanvoerdersband om zijn arm. Weet wat er nodig is om een wedstrijd te winnen.

Niels Vreeling

Creative & Account Director - Snel, ervaren, creatief, toegewijd, een doener en doorpakker. Ziet als er haken en ogen zijn en breit het weer recht. Ook wel onze patron. Spreekt met zijn hart op zijn tong en zegt waar het op staat. Weet precies op welke momenten er aan welke touwtjes getrokken moet worden.

Annick Verbaas

Account / Project Manager - Sociaal, assertief, gestructureerd en energiek. Staat op kantoor nooit in haar vrij, maar werkt altijd in de zesde versnelling. Beschikt over een organisatorisch arendsoog, heeft altijd oor naar nieuwe uitdagende projecten en voelt feilloos aan waar de klant blij van wordt. Dol op het maken van lijstjes.

Sophie Edixhoven

Account / Project Manager - Energiek, attent, opgewekt en vastberaden. Onze Épagneul Breton die niet meer los laat als ze ergens haar tanden in heeft gezet. Stuiterbal in hart en nieren en ons zonnetje in huis. Heeft een fijne uitstraling, straalt uit in haar werk en heeft een warme persoonlijkheid.

Roy Riethoven

Art Director - Technisch, ambivert en vingervlug. Wordt ook wel de Lucky Luke van het toetsenbord genoemd. Struint de digitale prairies af naar nieuwe vernuftigheden en kan concepten razendsnel vertalen naar een gelikt eindproduct. Vrijwel altijd een schot in de roos.

Roy Nicolai

Creative & Copy - Heeft een ingebouwde spellingscontrole, grammaticaal richtingsgevoel en is een creatieve aanwinst binnen het studioteam. Tovert met taal en gaat als een marketingkameleon te werk. Gaat geen uitdaging uit de weg.

Christian van Brakel

Content Marketeer – Rustig, ad rem en doordacht. Denkt na voordat hij doet en denkt mee met wat je doet. Strategische schrijver en creatieve denker in één. Is altijd gevat in zijn opmerkingen en messcherp met zijn woordgrappen. Tapt als eertijds communicatieadviseur uit een heel ander vaatje en dat scheelt een slok op een borrel. Die lust hij overigens wel. Cheers!

Anica van de Graaf

Grafisch Vormgever - Creatief, nieuwsgierig en gemotiveerd. Pikt de draad snel op en laat nooit een steekje vallen. Een nieuwe opmaakklus? Dat klinkt haar als muziek in de oren. Evenals een concert of festival. Onze grafische componist waar muziek inz

Loïs Steenbeek

Online & Content marketing - Vlot, voortvarend en vastberaden. Een echte winnaar op de atletiekbaan en een winnaar achter de computer. Legt de lat hoog voor zichzelf en geen horde is haar te hoog. Fully focused van start tot finish en heeft een indrukwekkende eindsprint in de vingers. Een absolute marketingkampioen.

VIEW
CLOSE