Branding & Content Agency

Wil je jouw brand naar een hoger niveau tillen of wil je echt iets losmaken met krachtige communicatie? Legit zorgt voor de content en (re)branding die jouw merk nodig heeft om er echt tussenuit te springen, zowel offline als online. Via social media, websites, magazines, promovideo’s of een compleet nieuwe identiteit. Daarbij zijn wij niet alleen je uitvoerder, maar ook je sparringpartner en bonuscollega’s. We denken met je mee en denken vooruit. Aanpakken en doorpakken. Samen zetten we jouw brand nog beter op de kaart.

Niels Vreeling

Creative & Account Director

Snel, ervaren, creatief, toegewijd, een doener en doorpakker. Ziet als er haken en ogen zijn en breit het weer recht. Ook wel onze patron. Spreekt met zijn hart op zijn tong en zegt waar het op staat. Weet precies op welke momenten er aan welke touwtjes getrokken moet worden.

Lawrence Armitage

Strategic & Marketing Director

Organisatorisch wonder, een echte regelaar en kan zich perfect in de klant verplaatsen. Denkt niet in problemen, maar uitdagingen. Slaat graag spijkers met koppen en heeft voor elk gat een spijker. De vliegende keep met de aanvoerdersband om zijn arm. Weet wat er nodig is om een wedstrijd te winnen.

Roy Riethoven

Art Director

Technisch, ambivert en vingervlug. Wordt ook wel de Lucky Luke van het toetsenbord genoemd. Struint de digitale prairies af naar nieuwe vernuftigheden en kan concepten razendsnel vertalen naar een gelikt eindproduct. Vrijwel altijd een schot in de roos.

Veerle Aalbers

Account & Project Manager

Gestructureerd, vastberaden en altijd positief. Sportieveling die van project management haar work(out) heeft gemaakt. Vrolijke Bourgondiër die de hutenkäse, komkommer, tomaat en pesto niet van haar brood laat eten. Bij Veerle zit het glas altijd halfvol, bij voorkeur met een blond biertje.

Maxime Legit Agency

Maxime op ’t Landt

Account & Project Manager

Vrolijk, enthousiast en communicatief ijzersterk. Praatgraag die houdt van het goede leven. Weet hoe ze ’t wil en hoe ze ’t moet doen. Jouw merk (re)branden? Neem vooral even contact op met de meest vlot gebekte marketeer van (op) ’t Landt!

Roy Nicolai

Roy Nicolai

Creative & Copy

Heeft een ingebouwde spellingscontrole, grammaticaal richtingsgevoel en is een creatieve aanwinst binnen het studioteam. Tovert met taal en gaat als een marketingkameleon te werk. Gaat geen uitdaging uit de weg.

Jelle van Leeuwen

Creative designer

Rustig, ruimdenkend en down to earth. Een nuchtere persoonlijkheid die stevig in zijn sneakers staat. Die overigens bijzonder kleurrijk en gevarieerd zijn. Evenals het grafische werk dat hij uit zijn toetsenbord stampt. Een job als vormgever bij Legit zit ‘m als gegoten.

Nina Law

Creative designer

IJverig, empatisch en soms een tikkeltje eigenwijs. Een studiotopper met een scherp oog voor detail. Maakt branding die in het oog springt en winnende ontwerpen die scherp op het netvlies blijven staan. Heeft een passie voor illustreren en fotograferen en dat zie je terug in haar creaties.

Rogier Schoenmaker

< title > Web Developer < /title >

Vrolijk, bescheiden en zorgvuldig. Kan lezen en schrijven met JavaScript en WordPress is zijn domein.nl. Back-end boekenwurm die html-codes verslindt en front-end ontwikkelaar die bij ons helemaal in zijn CSS-element is. Nieuwe Legit-website nodig? Roger that!