Our Team

Wij zijn een team van creatieve en strategische merkbouwers. 30 jaar ervaring, verpakt in een doorgewinterd team van marketingprofessionals, dat voor je klaar staat om jouw mooie merk nog mooier te maken. Met doordachte strategieën, frisse designs, pakkende teksten en deskundige begeleiding creëren we effectieve marketing die jouw ambities waarmaken.

Maak kennis met de specialisten die staan te popelen om zich over jouw volgende project te buigen.

Niels Vreeling

Creative & account director

Ervaren rot(s) in de branding. Meewerkend voorman die met veel energie zijn collega’s enthousiasmeert en de ruimte geeft om te excelleren. Scherp, snel, eerlijk en behept met creatief én zakelijk vernuft. Weet hoe je merken bouwt, positioneert en sterk houdt. Bedenkt niet alleen, maar levert ook.

Lawrence Armitage

Strategic & marketing director

Hands-on strateeg met onvervalste can-do mentaliteit. Meedenkend voorman die niet vóór maar mét klanten werkt. Houdt graag de regie en springt in waar nodig, maar zet het liefst de getalenteerde mensen om hem heen in hun kracht.

Roy Riethoven

Art director

Artistiek leider die – binnen de kaders – op zoek gaat naar the edge. Bepaalt de artistieke toon en slaat de visuele brug tussen onze klanten en hun publiek. Een razendsnelle denker die in zijn ontwerpen en campagnes graag experimenteert met technologische innovaties én knipogen naar vroeger.

Veerle Aalbers

Account & project manager

Doortastende projectmanager die multitasken heeft verheven tot kunst. Zorgt op kantoor voor rust, reinheid en regelmaat. Houdt klanten tevreden door ze aan te haken tijdens alle fases van een project. Vormt samen met haar collega-projectmanager de ruggengraat van onze operatie.

Anchal Paul

Account & Project manager

Een sociale, gedreven en energieke principessa met een passie voor reizen en de Italiaanse cuisine. Met haar gestructureerde werkwijze staat zij garant voor een vloeiende projectvoortgang en houdt ze de planning scherp in de gaten. Weet wat ze wil en hoe ze het wil. Vindt het maken van lijstjes ook molto bene.

Roy Nicolai

Creative copywriter

Een sleutelspel(l)er met een puntgaaf grammaticaal richtingsgevoel. Gelooft in de kracht van een sterk merk met een ijzersterk verhaal. Een verhaal dat hij moeiteloos op maat en in klare taal uit zijn digitale pen tovert. In short, long of UX. Vormt samen met onze art director een creatief en solide motorblok. Weet hoe je ‘nee’ spelt, al zul je het hem bijna nooit horen zeggen.

Carlijn Roskam

Content Marketeer

Nieuwsgierig, enthousiast en een echte doorzetter. Met haar diploma in Communicatie, aangeboren talent voor creatief schrijven en uitgebreide kennis van sociale media kent zij het reilen en zeilen van het vak. Ze laat een frisse wind door het team waaien die creativiteit en productiviteit aanwakkert. Heeft haar plek aan boord van Legit direct veroverd.

Jelle van Leeuwen

Creative designer

Rustige, ruimdenkende en down to earth creatief. Jelle is een nuchtere ontwerper die stevig in zijn sneakers staat. Die zijn overigens net zo kleurrijk en gevarieerd als zijn grafische en digitale werk. De rol van creatieve vrijbuiter zit hem als gegoten. Job well done!

Nina Law

Creative designer & photographer

Hardwerkende, innemende en eigenzinnige creatief. Bedenkt, fotografeert, illustreet en ontwerpt campagnes die van je scherm spatten. Met oog voor detail en de wensen van de klant. Op het randje of net erover. Niet de letter, maar de geest van de law. Dat is wat telt.

Romania Manolelis

Creative designer

Opgewekte, sportieve en getalenteerde creatief met Griekse roots. Romi is onze heldin uit de grafische mythologie, Zij beschikt over het vermogen om droge briefings supersnel en scherp om te zetten in visuele meesterwerken. Met haar creatieve en digitale vaardigheden en scherpe oog voor detail, tilt ze jouw visuele identiteit naar een volgend niveau.

Rogier Schoenmaker

Web developer

Vrolijke, bescheiden maar messcherpe developer. Back-end, front-end, JavaScript of WordPress. Rogier droomt nog net niet in HTML en CSS. Vertaalt briefings en visuele elementen in een handomdraai naar gebruikersvriendelijke en toegankelijke webomgevingen. Roger that!

Per Vreeling

Mister Per-fect

Gastheer en huismeester deluxe. Per is ambitieus, enthousiast en supersociaal. Droomt van een carrieère als (online) gamepresentator of voetbalcommentator, maar past met zijn opgeruimde karakter voorlopig per-fect bij het team van Legit.