Alle expertises onder één dak

Wil je jouw brand naar een hoger niveau tillen of wil je echt iets losmaken met krachtige communicatie? Legit zorgt voor de content en (re)branding die jouw merk nodig heeft om er echt tussenuit te springen, zowel offline als online. Via social media, websites, magazines, promovideo’s of een compleet nieuwe identiteit. Daarbij zijn wij niet alleen je uitvoerder, maar ook je sparringpartner en bonuscollega’s. We denken met je mee en denken vooruit. Aanpakken en doorpakken. Samen zetten we jouw brand nog beter op de kaart.

Strategy

Een weldoordacht en gefundeerd aanvalsplan om jouw merk direct stevig in de markt zetten, om campagnes te lanceren, een andere koers te varen of nieuwe mogelijkheden te verkennen. Wat gaan we doen? Hoe gaan we het doen? Wanneer gaan we het doen? Onze marketingstrategen stippelen, uiteraard samen met jou, de route uit.

Branding

Upgrade your brand met een professionele rebranding of een compleet nieuwe identiteit. Inclusief een naam die blijft hangen, een krachtig logo-ontwerp en fraaie huisstijlelementen. Een identiteit dat visueel perfect vertegenwoordigt waar jouw merk voor staat en wat het moet uitstralen. Het nieuwe jasje van jouw bedrijf. Strak of losjes. Zakelijk of frivool.

Content

Een vette promovideo, oogstrelende fotografie en/of gelikte social posts, Legit tilt jouw communicatie naar een hoger niveau. Content met een gedachte en content met een verhaal, dat visueel prikkelt, jouw volgers inspireert en de aandacht van de juiste doelgroepen trekt. Met één druk op de knop, en soms een stukje nabewerking, geregeld.

Execution

De ontwikkeling van de juiste content tools om jouw doelgroepen aan te zetten tot actie. Een brochure om jouw diensten samen te vatten, Abri’s om de aandacht van passanten te vangen, een functionele website die conversies oplevert. Krachtige signing op jouw pand of reclame langs de kant, een campagne op een bus of een flyer in de bus. You name it, we create it.